Fidor accountants en adviseurs

Fidor accountants & belastingadviseurs is in 2011 opgericht door 3 accountants en gevestigd in Ridderkerk. We zijn een jong en fris accountantskantoor.

Fidor is het kantoor voor u als ondernemer die een accountant wil die echt met u meedenkt. Bij Fidor werken enthousiaste professionals die vanuit hun passie werken aan het opbouwen en onderhouden van een vertrouwensrelatie met klanten.

Bij Fidor staat de klant centraal en we doen ons uiterste best om hen zo breed mogelijk vlak goed mogelijk te ondersteunen en te adviseren. Wat ons onderscheidt ten opzichte van de traditionele accountantskantoren is onze persoonlijke klantgerichte aanpak. Onze meerwaarde ligt in het mee-ondernemen met de ondernemer op een open, ongedwongen en meer informele wijze. Daarnaast heeft iedere ondernemer een netwerk van relaties om zich heen. Wij vinden het niet meer dan normaal om gebruik te maken van elkaars netwerk.

Wij zien het verwerken van administraties, het samenstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van fiscale aangiften meer als een ‘commodity’, een standaardproduct. De toegevoegde waarde van ons als accountant komt uit onze adviesfunctie. Door de optimalisatie van de financiële bedrijfsprocessen kunnen we de ondernemer snel en adequaat adviseren. De ondernemer heeft hierdoor up-to-date inzicht in zijn financiële situatie.

Wij maken graag vaste prijsafspraken met de klanten. Dit schept duidelijkheid voor beide partijen. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om onze dienstverlening op uurbasis te laten doorberekenen. Hierbij zullen we vooraf een indicatie geven van de te verwachten kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag met u in contact. De koffie staat altijd klaar!

Contactpersoon:
E(wout) Verschoor

Verlengde Kerkweg 25
2985 AZ RIDDERKERK

Tel.: 0180 746 016
Website: www.fidor.nl

RONDO leden

Bekijk ook eens onze andere leden