Auto Sturm

Met trots stellen wij ons voor, Auto Sturm is sinds 1983 een begrip in Middelburg en Goes en omstreken met latere uitbreiding naar Spijkenisse Roosendaal en binnenkort Breda. Wij verkopen de premium merken Nissan en Hyundai

Auto Sturm, een écht en hecht familiebedrijf voor al uw mobiliteitsoplossingen. Van elektrisch tot compact, voor lease, nieuw en kwaliteitsoccasions. Voor reparaties, onderhoud en schadeherstel. Auto’s met betaalbare topkwaliteit voor iedereen, nu en in de toekomst. Kom verder met onze merken.

Als gewaardeerd lid van de familie profiteert u altijd van de beste acties en scherpste aanbiedingen. Dus JOIN THE FAMILY en laat u overtuigen van onze 5-sterren service!
Auto Sturm biedt een totaaloplossing op mobiliteitsgebied sinds 1983. De drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de klant. Daarom staan wij achter onze merken en vertegenwoordigen wij deze met trots. Auto Sturm stelt zich ten doel om als topspeler erkent te worden op het gebied van betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid en service. Zorgeloos mobiel blijven is onze belofte.

Hans Vennix
Verkoopadviseur / Accountmanager

T. 0181 78 20 07
M. 06 83498983
E. hans.vennix@autosturm.nl
W. www.autosturm.nl

RONDO leden

Bekijk ook eens onze andere leden