The Happymaker

Training en coaching

Ik maak mensen gelukkiger door hen op diverse vlakken te ondersteunen in hun ontwikkeling of het helpen oplossen van problemen.
Ik ben van ’96 tot 2000 opgeleid tot relatietherapeut. Naast het werken met echtparen heb ik mij gaandeweg verder ontwikkeld als trainer/coach in het bedrijfsleven.
Met inmiddels 23 jaar ervaring kunt u met vele vraagstukken bij mij terecht.

Mijn specialiteit is relaties tussen mensen en dan met name de situaties die niet goed gaan. Slechte relaties zijn een enorm energielek en heel bepalend voor ons gevoel van welzijn.

De meest voorkomende vragen zijn of ik de samenwerking of productiviteit binnen een team (verder) kan verbeteren en of ik mijn expertise kan inzetten om werknemers die om welke reden dan ook vast lopen, weer “in het zadel te helpen”. Dat doe ik door het coachen en begeleiden van teams en individuele personen, in alle lagen van de organisatie.

De afgelopen twee decennia hebben we een ongelofelijke ontwikkeling gezien in IT,
het delen van informatie en de opkomst van AI. Maar hoe fantastisch deze ontwikkelingen ook zijn, als belangrijke informatie niet of te laat gedeeld wordt omdat twee werknemers “elkaar niet zo liggen”, kost dat het bedrijf veel geld. Ik noem dat ook een relatieprobleem.
Het is daarom belangrijk om naast de techniek ook de mens te blijven ontwikkelen.

Na de “Informatierevolutie” zou ik een “Relatierevolutie” willen ontketenen.

Want goed en loyaal personeel is schaars en dient gekoesterd te worden. Ik heb gemerkt dat werknemers het zeer op prijs stellen als hun werkgever oog heeft voor hen en ondersteuning biedt indien nodig. Als werkgever win je dan hun hart in plaats van alleen hun handen of hoofd in te huren. Win-win(st) dus.

Nieuwsgierig geworden?
Bel mij of stuur een bericht en ik kom een keer langs.
Arno Terschegget.
M: 06 29092341
E: vraag@theHappymaker.nl
W: www.theHappymaker.nl

RONDO leden

Bekijk ook eens onze andere leden