Pakor Bouwspecialiteiten B.V.

PAKOR BV is een middelgroot bedrijf die haar gespecialiseerde werkzaamheden uitvoert in de bouw en industrie op nationaal en internationaal niveau. Regelmatig worden werkzaamheden buiten de landsgrenzen uitgevoerd. Het merendeel van de activiteiten vindt echter plaats in Nederland en de specifieke markten waar de applicateurs van PAKOR hun activiteiten uitvoeren zijn:

Speciale vloerafwerkingen
Decoratieve vloerafwerkingen (Decofloor®)
Betonreparatie
Chemiebouw
Groutwerken
Injectiewerkzaamheden
Lekkagedichting
Vochtwering
Grondstabilisatie
Brandwerende bekledingen
Slijtlagen en voegovergangen

PAKOR BV is een zusterbedrijf van PAKOR Bouwspecialiteiten BV. PAKOR Bouwspecialiteiten BV is gespecialiseerd in de productie van kunstharsproducten. Medio 1981 werd gestart met de productie van deze producten op basis van gemodificeerde epoxy-, polyester- en polyurethaanharsen.

Dit heeft geleid tot een groot gamma aan vloersystemen, speciale lijmen, gietmassa’s, injectieharsen en reparatiemortels die hun toepassing kennen in zowel de (petro-)chemische industrie,weg- en waterbouw, utiliteitsbouw alsmede de woningbouw.

PAKOR Bouwspecialiteiten BV produceert volledig in eigen beheer en naar de laatste stand van de techniek. De uiterst moderne machines die worden gebruikt zijn computergestuurd en voldoen aan de laatste CE normen m.b.t. de veiligheid en milieu. Doordat wij deze producten in eigen beheer fabriceren en beschikken over een perfect geoutilleerd laboratorium zijn wij in staat om onze producten aan te passen aan specifieke verlangens van de klant zoals:

Vochtongevoeligheid
Kleur
Doorhardingssnelheid
Verpakkingsgrootte
Viscositeit
Mechanische eigenschappen

PAKOR Bouwspecialiteiten BV is zo in staat om in de markt van leveranciers van kunstharsproducten een uitgebreid pakket aan producten aan te bieden. Verder is het mogelijk om “custom made” producten te fabriceren onder private label en desgewenst naar eigen receptuur.

Kortom voor al uw kunstharsproducten PAKOR Bouwspecialiteiten BV, waarbij applicatie desgewenst uitgevoerd kan worden door de applicateurs van PAKOR BV.

PAKOR BV en PAKOR Bouwspecialiteiten BV zijn ISO 9001:2008 en VCA**: 2008/5.1 gecertificeerd. Productie en uitvoering geschieden dan ook op gecertificeerd gecontroleerde kwalitatieve en veilige wijze.

Contactpersoon:
Mevrouw C(hristine).W. Sterkman-Jordens

Postbus 424
2980 AK Ridderkerk

Touwslagerstraat 13
2984 AW Ridderkerk
Tel. 0180 410 888
E-mail: info@pakor.nl
www.pakor.nl

RONDO leden

Bekijk ook eens onze andere leden