HJ Media Groep

De kracht van data gedreven communicatie
Persoonlijk, uniek en geprofileerd

HJ Media Groep is een communicatiebureau waar creativiteit en data samenkomen.
Dankzij deze krachtige combinatie hebben wij alle middelen in huis om klantspecifiek te communiceren. Onze professionals gebruiken de gegevens samen met geavanceerde technologieën en analyses om impact te maken. Data geeft tenslotte inzicht om klanten écht te begrijpen. Onze strategische en creatieve mensen helpen vervolgens met de vertaling naar persoonlijke, unieke en geprofileerde communicatie.

Al meer dan 15 jaar vertalen wij data naar resultaatgerichte communicatie-uitingen met voor onze klanten een voorsprong op de concurrentie, een hoger rendement en daardoor betere marketingresultaten tot gevolg. Weten wat er speelt en inzicht krijgen in de behoeften en het gedrag van jouw klanten? Met data-gedreven communicatie en analyses is het mogelijk om gegevens om te zetten in informatie voor een meer specifieke, persoonlijke en complete benadering naar jouw klanten.

Hebben we je interesse gewekt en wil je meer weten over de unieke en uitgebreide mogelijkheden van data gedreven communicatie? Wij vertellen je er vrijblijvend graag meer over. Je kunt ons altijd bellen op 0180 – 33 16 00 of mailen naar info@hjmediagroep.nl.

Contactpersonen:
Hendrik Jan van der Rhee (hj@hjmediagroep.nl)
Jeroen van der Rhee (jeroen@hjmediagroep.nl)

Website:
www.hjmediagroep.nl

Bezoekadres:
Kastanjelaan 26c
2982 CM Ridderkerk

RONDO leden

Bekijk ook eens onze andere leden