De Jong Koster

De dienstverlening van De Jong Koster accountants en belastingadviseurs kenmerkt zich door specifieke aandacht voor de individuele cliënt.

Wij zien onszelf als adviseurs. Wij streven ernaar de ‘huisarts’ te zijn voor de cliënt. Hij krijgt te maken met een aanspreekpunt die tijdig attentiepunten signaleert en weet wanneer deskundigen ingeschakeld moeten worden. De cliënt wordt indien nodig bijgestaan door een interdisciplinaire team van accountants, belastingadviseurs en juristen die garant staan voor professioneel maatwerk. Waar nodig betrekken we andere deskundigen, zoals automatiseringsdeskundigen en subsidie-adviseurs.

Wij kijken verder dan de traditionele accountantswerkzaamheden. Onze proactieve instelling zorgt voor een optimale bedrijfseconomische, fiscale en juridische advisering van iedere cliënt. De dienstverlening richt zich zowel op het midden- en kleinbedrijf als op internationaal opererende ondernemingen alsmede op non-profit organisaties, waarbij de kwaliteit van het werk voorop staat.

Contactpersoon:
Dhr. Remco Tigelaar

Kastanjelaan 24
2982 CM Ridderkerk

Tel.: 0180 44 12 55

Internet: www.djk.nl

RONDO leden

Bekijk ook eens onze andere leden