M. Ouwens Beheer BV

Montihek Balkonhekken is de werkmaatschappij van M. Ouwens Beheer BV.

Montihek Balkonhekken ontwikkelt en produceert al vanaf 1977 hekwerken in haar eigen fabriek. Bij Montihek bent u op het juiste adres als u kiest voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Het standaard pakket bestaat uit balkon- en galerijhekken, privacyschermen, trappen en traphekken, borstweringsleuningen en tuinmuurhekken. Buiten het standaard pakket behoort uitvoering naar wens van de architect tot de mogelijkheden.

Montihek werkt in opdracht van aannemingsbedrijven, woningbouwverenigingen en vereniging van eigenaren. Daarbij werkt ze nauw samen met architect in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Alle producten van Montihek voldoen aan de eisen van het Bouwbesluit, de Dienst van Bouw- en Woningtoezicht en het Politiekeurmerk. Zo stelt het Bouwbesluit eisen aan de constructie en de veiligheid voor de gebruiker.

In het jaar 2000 heeft Montihek het VCA certificaat behaald. Dit certificaat dat inmiddels door de grote opdrachtgevers verplicht wordt gesteld staat borg voor een veilige werkomgeving zowel op de bouwplaats als tijdens het fabricageproces op locatie.

Contactpersoon:
Dhr. M. Ouwens

Martin Ouwens

Tinstraat 63
2984 AN Ridderkerk
Tel.: 0180 – 820 832

Internet: www.montihek.nl

RONDO leden

Bekijk ook eens onze andere leden