Autotaalglas Ridderkerk B.V.

Autotaalglas Ridderkerk BV, opgericht in 2008,

is een van de 53 franchise-vestigingen van Autotaalglas. Wat in 1986 begon als een eenmanszaak, is inmiddels uitgegroeid tot een landelijke franchiseorganisatie. De franchise-organisatie is de beste garantie voor service, inzet en kwaliteit. Autotaalglas werkt intensief samen met alle verzekerings- en leasemaatschappijen in Nederland.

De ruitspecialisten van Autotaalglas vervangen of repareren autoruiten. Autotaalglas streeft ernaar haar klanten een totaaloplossing te bieden. Behalve dat de geleden ruitschade perfect wordt gerepareerd, wordt de klant ook mobiel gehouden. Naast een groot aantal mobiele serviceteams, waarmee de klant ter plaatse geholpen kan worden, heeft Autotaalglas meer dan 100 Mini´s voor haar klanten ter beschikking. Wanneer de klant behoefte heeft aan vervangend vervoer, krijgt hij van Autotaalglas gratis een Mini mee. Zo blijft men mobiel.

Autotaalglas is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar bij ruitschade via het gratis servicenummer 0800-0828. De Callcenter medewerkers helpen u direct verder. Ruitschade kan ook online worden gemeld.

Contactpersoon:
De heer B(as) Vink

Wagenmakerstraat 2
2984 BD RIDDERKERK
Tel.: 0180-490300
Fax: 0180-461707
e-mail: rid@autotaalglas.nl
website: www.autotaalglas.nl

RONDO leden

Bekijk ook eens onze andere leden