Aardoom Hoveniers

Eerlijk vakmanschap sinds 1793

Aardoom Hoveniers is gevestigd te Ridderkerk en heeft een historie van meer dan 200 jaar waarin veel ervaring en kennis is opgebouwd op het gebied van aanleg, advies en verzorging van tuinen.

20 enthousiaste medewerkers, ieder met zijn eigen specialiteit, doen hun uiterste best om een continu kwaliteitsniveau te waarborgen. Wij zijn gespecialiseerd in het volledige aanlegtraject van ontwerp, advies tot en met de complete uitvoering, dus ook het aanleveren van de materialen. Wij verzorgen dus tevens de bestrating, beregeningsinstallaties, vijvers, decoratiematerialen, beplanting, kortom, alles. Ook besteden wij veel aandacht aan de begeleiding en nazorg, zodat een aangelegde tuin er daarna ook perfect blijft uitzien.

Wij bieden ook onderhoudscontracten aan, zowel vast als op afroep. Samen met u bepalen wij hoe het contract er uit komt te zien, het is dus nooit een “standaard” verhaal. U heeft als relatie altijd met dezelfde ploeg mensen te maken, dus niet steeds een andere ploeg in de tuin. Voor ons geldt ook: wij beloven alleen dingen die we waar kunnen maken.

Contactpersoon:
Directeur: D(ionysios), Sofronas

Hovystraat 1
2982 PC Ridderkerk

Tel: 0180-428458
E-mail: info@aardoomhoveniers.nl

www.aardoomhoveniers.nl

RONDO leden

Bekijk ook eens onze andere leden