Notariskantoor Mr. Th.A.M. Jansen

Fiscaal en juridisch maatwerk voor als het er (later) op aan komt.

Zeker wanneer u uw vermogensoverdracht (testament of schenking) goed wilt regelen, is het raadzaam om gebruik te maken van de fiscale en juridische kennis van een notaris, zoals Tup Jansen, die lid is van de Vereniging van Estate Planners. Estate Planning is de vermogensoverdracht zo regelen, dat u de juiste keuzes kunt maken die passen bij uw wensen, en gebruik maken van de fiscale en juridische mogelijkheden. Hierdoor houdt u de regie over uw (familie)vermogen. Als u deze zaken vooraf goed regelt voorkomt u dat er “emotioneel” verkeerde of fiscaal ongunstige beslissingen worden genomen door de nabestaanden.

Tup in gespecialiseerd in maatwerkakten voor ondernemers die hun nabestaanden verzorgd achter willen laten en de continuïteit van hun bedrijf willen waarborgen. Het voordeel voor u is dat de nabestaanden en/of de werknemers gevrijwaard worden van onnodige zorgen en mogelijke verstoringen in de relationele sfeer.

Het maken van een goede akte maakt namelijk het werkelijke verschil tussen de ene en de andere notaris. Hetgeen ook cruciaal is bij het maken van aktes waarin de statuten voor een vennootschap geregeld wordt. Door de verwachte flexibilisering van het B.V.-recht ontstaat de mogelijkheid om deze statuten naar eigen wens in te vullen. U kunt zich voorstellen dat een gespecialiseerde notaris, zoals Tup, hier duidelijk het verschil kan maken.

Jansen Netwerk Notarissen is uw maatwerknotaris voor oprichtingen, fusies, splitsingen, bedrijfsovernames, aandeelhoudersovereenkomsten, aandelenoverdrachten, huwelijksvoorwaarden, testamenten, overdracht van particulier en zakelijk onroerend goed en samenlevingsovereenkomsten.

Contactpersoon:
Dhr. Mr. Th.A.M. Jansen

Adriaen van Ostadestraat 1
2981CB Ridderkerk

Tel.: 0180 496 888
E-mail: info@jansennetwerknotarissen.nl

RONDO leden

Bekijk ook eens onze andere leden