Van Gastel en Bal Advocaten

Van Gastel en Bal Advocaten is in de herfst van 2000 opgericht en gevestigd in Hellevoetsluis.

Door de oprichters, Michiel van Gastel en Brian Bal, is destijds gekozen voor een betrokken, laagdrempelige en vooral persoonlijke benadering. Inmiddels telt het kantoor 7 advocaten, ieder thuis in eigen disciplines met een overlap om de continuïteit te waarborgen. Behoefte aan een nieuwe uitdaging ontstond en in 2013 is besloten tot een tweede vestiging en wel in Ridderkerk, geboorteplaats en woonstede van Brian Bal.

Ook in Ridderkerk richt het kantoor zich vooral op het MKB. Er is veelal behoefte aan één loket waar verschillende juridische vragen kunnen worden neergelegd. Van Gastel en Bal beschikt over dat loket en stelt zich graag beschikbaar. Haar advocaten zijn thuis in o.a. het ondernemingsrecht, het contractenrecht en de regelgeving rond algemene voorwaarden, het incassotraject, het insolventie- en faillissementsrecht, het arbeidsrecht, het huurrecht en het bestuursrecht (vergunningen e.d.). Daarnaast beschikt het kantoor over een specialisatie in het personen- en familierecht (o.a. echtscheidingen), waarbij ook bijstand via mediation tot de mogelijkheden behoort.

Door jarenlange ervaring beschikt het kantoor inmiddels ook over een netwerk dat kan inspringen daar waar de kennis van Van Gastel en Bal Advocaten niet volstaat. Organisatie-, belasting- en pensioendeskundigen kunnen direct als verlengstuk van de dienstverlening worden ingeschakeld daar waar nodig.

Indien er bij u juridische vragen spelen die u eens aan een advocaat wenst voor te leggen, dan wordt u hierbij uitgenodigd contact op te nemen voor een eerste vrijblijvende telefonische kennismaking.

Contactpersoon:
De heer Mr. B(rian).J. Bal

Bezoekadres:
Ridderpoort 36, 2984 BG RIDDERKERK

Postadres:
Postbus 110, 3220 AC HELLEVOETSLUIS

Tel.: 0180-820223
Website: www.vangastel-bal.nl

RONDO leden

Bekijk ook eens onze andere leden