SharpGietvloeren

Sharp Gietvloeren is een nog jonge organisatie, maar met meer dan 25 jaar ervaring in huis. Sharp Gietvloeren is een organisatie met een hands-on mentaliteit die staat voor kwaliteit- betrouwbaar-dynamische en innovatie. Sharp Gietvloeren is uw partner in de volgende sectoren als het gaat om kunstharsproducten. Woonhuizen, openbare gebouwen (scholen, ziekenhuizen etc.), kantoren, laboratoria, automotive industrie, levensmiddelen industrie, zware en lichte industrie.

De vloersystemen van Sharp Gietvloeren voldoen uiteraard aan alle wettelijke eisen. Sharp Gietvloeren onderscheidt zich in de markt door een onafhankelijk vloerenbedrijf te zijn en zo voor u als klant altijd het beste vloersysteem te kunnen bieden wat past bij uw vraagstuk. Sharp Gietvloeren zal bewust met u samen een betere vloerresultaat maken, waar u jaren lang plezier aan zal beleven.

Bij Sharp Projects hebben we meer dan 25 jaar ervaring in de bouw- en projectstoffering. We zijn een allround leverancier van hoogwaardige vloeren in verschillende sectoren. U kunt bij ons terecht voor stoffering van openbare gebouwen (scholen, ziekenhuizen etc.), kantoren, laboratoria, automotive industrie, levensmiddelenindustrie en zware en lichte industrie.

Contactpersoon:
Dhr. Rick Peters

Sedumweg 11
3343 LL Hendrik Ido Ambacht
Tel: 010 261 34 20
Web: www.sharpprojects.nl

RONDO leden

Bekijk ook eens onze andere leden