Jaarlijkse ledenvergadering bij het gezellige Ross Lovell aan de Waal

Op woensdag 7 juli konden we elkaar na maanden eindelijk weer eens ontmoeten tijdens de jaarlijkse ledenvergadering bij het gezellige Ross Lovell aan de Waal

Gelukkig was de opkomst lekker groot en kon de vergadering rond 17:00 uur beginnen in het restaurant. De vergadering werd er weer op de inmiddels bekende snelheid doorheen gewerkt.
Het langst werd stilgestaan bij het vertrek van bestuurslid Esther de Koning (De Koning Repro), die na bijna tien jaar trouwe dienst afscheid heeft genomen van het RONDO bestuur. Via deze weg willen wij Esther nogmaals danken voor haar enorme inzet! Tevens werd Esthers vervanger, Nick Schinkelshoek (Schinkelshoek Communicatie) voorgesteld aan de leden. Nick is al enkele jaren een trouwe bezoeker en graag geziene gast van onze RONDO bijeenkomsten. Wij wensen Nick veel succes en vertrouwen er op dat zijn frisse blik zeker zichtbaar zal worden binnen de RONDO de komende tijd!

Na het officiële deel van de bijeenkomst werden we op het zonovergoten terras door Gerrit en zijn brigade getrakteerd op een heerlijke barbecue en genoot iedereen weer met volle teugen van het unieke uitzicht en het gezellige samenzijn!