Noort en De Vries dakwerken

PARTNERS IN DAKEN
Dé specialist in dakbedekking, zinken dakgoten, leien daken én dakonderhoud

Ze hebben altijd op het dak gewerkt, werkten zeer regelmatig samen en sinds 2013 hebben Alex Noort en André de Vries de krachten gebundeld en zijn Noort & De Vries gestart. “Dat heeft onze slagkracht enorm vergroot” vertelt André onder het genot van een kop koffie in zijn kantoor met uitzicht op de Nieuwe Maas.

“Hier heb ik als klein jochie gespeeld en nu hebben we hier ons eigen bedrijf,” zegt hij met gepaste trots. “Het uitzicht is mooi meegenomen, maar de belangrijkste reden dat we hiernaartoe zijn verhuisd is dat we hier een grote opslagloods hebben zodat we heel flexibel kunnen inspelen op klantvragen. Voor vaste klanten zijn we altijd bereikbaar. We hebben een eigen onderhoudsdiensts voor spoedreparaties en garanderen binnen 24 uur een passende noodoplossing of volledig herstel.” Zelf heeft André deze ochtend ook spoed en daarom hebben we al om acht uur afgesproken voor dit interview, want hij moet om 10 uur een project opnemen in Arnhem. “We werken vooral in de regio, maar we hebben ook projecten in Terneuzen, Amsterdam, Leeuwarden en Maastricht, dus laat dat van die regio maar weg,” zegt hij lachend.

Alle disciplines in huis
Noort & De Vries heeft vrijwel continu een team van zestig man aan het werk. “Dan heb je het niet enkel over onze eigen vaste ploeg zinkwerkers, dak- en leidekkers, maar ook over steigerbouwers, asbestsaneerders etc. Deels huren we mensen in, maar altijd onder onze eindregie.”

Een ingespeeld team van specialisten
Alex Noort en André de Vries zijn beiden echte praktijkmensen die gewend zijn klant- en oplossingsgericht te denken én te doen. “We vullen elkaar prima aan en enkele jaren terug hebben we met Vincent van Tienen ook een leienspecialist in huis gehaald. Dat is een gouden zet geweest. Er liggen nog altijd heel veel asbest leien op de daken en die moeten vóór 2024 vervangen zijn, dus daar zijn we al tijden heel druk mee. Asbest verwijderen, milieuvriendelijk afvoeren en asbestvrije eterniet leien leggen, da’s een vak apart.” Aannemers en installateurs, maar ook VvE’s, woningbouwverenigingen en particulieren sparren graag met Noort & De Vries vanwege de kwaliteit van het werk. “We zijn ook heel flexibel. Als er iets extra’s moet gebeuren, dan
pakken we dat als het even kan direct mee. Morgenochtend een dakdekker nodig? Wij zorgen dat ie er staat. Dat snelle schakelen wordt zeer gewaardeerd.”

Al het denkbare dakwerk
“Voor alles wat er aan een dak kan, mag en moet gebeuren hebben we de specialisten in huis. Dakreparatie en – isolatie, het vervangen van een pannendak, het aanbrengen van een tweelaags dakbedekking, dakrandafwerking, ontluchtingsoplossingen en hemelwaterafvoeren tot en met het plaatsen van dakkapellen en de aanleg van daktuinen, we doen het allemaal.”

Preventief onderhoud voorkomt problemen en verlengt de levensduur van het dak
“Blad in de dakgoot kan de afvoer verstoppen en voor je het weet heb je lekkage, want water vindt altijd wel een weg,” betoogt Peter Tollenaar die al het onderhoudswerk organiseert. “Minimaal eenmaal per jaar schoonmaken dus, is ons advies. Onderhoud is belangrijk. Als je het zelf niet doet, laat ons het dan doen. Ons onderhoudsplan voor bedrijven voorziet in schoonmaken, dakinspectie op gebreken en lekkages en een rapport met foto’s en – indien nodig – een offerte voor herstelwerk. Ik kom graag langs om te kijken hoe we u kunnen ontzorgen.”

Boelewerf 20 | 2987 VD Ridderkerk | 0180 722 386 | www.noortendevries.nl | info@noortendevries.nl

RONDO leden

Bekijk ook eens onze andere leden