Elbe Rijn Lloyd BV

De specialisten voor al uw transporten over water tussen de rivieren Elbe en Rijn

Elbe Rijn Lloyd, in 1993 in Rotterdam door de Deutsche Binnenreederei, Berlijn als onafhankelijk bevrachtingkantoor voor de binnenvaart opgericht en is sinds januari 2000 in Ridderkerk gevestigd. Als flexibel, klantgericht en economisch succesvol bedrijf, heeft Elbe Rijn Lloyd zich op massagoed en speciale transporten in het oost-west verkeer v.v. geconcentreerd. Het team van experts beschikt over meer dan 30 jaar ervaring in de bevrachting van binnenschepen in het internationale verkeer. Exacte transportvoorbereiding, de keuze van geschikte schepen en de gekwalificeerde transportuitvoering met inbegrip van de logistieke en expeditionele afwikkeling, zoals voor- en natransport of inklaring, behoren tot de dagelijkse werkzaamheden.

Elbe Rijn Lloyd transporteert zware stukgoederen en ladingen in verschillende tonnages van en naar zee- en binnenhavens in de Benelux op alle Europese vaarwegen. Het zwaartepunt van de transportactiviteiten ligt tussen het rijnstroomgebied en het Oost-Duitse en Oost-Europese waterwegennet. Naast bulkladingen zoals kunstmest, kolen en graan resp. stukgoederen zoals non ferro metalen en zakgoed, is Elbe Rijn Lloyd ook in het transport van projectlading, constructie en zware colli gespecialiseerd. Hiervoor staat ons een vloot van 40 schepen onder Nederlandse vlag evenals speciale schepen uit Duitsland, Polen en Tsjechi√ę ter beschikking.

Absolute klantgerichtheid evenals kwaliteit, betrouwbaarheid, neutraliteit, flexibiliteit in de afwikkeling en een faire prijs zijn standaardbegrippen van Elbe Rijn Lloyd, voordelen waarvan ook u kunt profiteren. Als bewijs voor onze kwaliteitswaarborg werd Elbe Rijn Lloyd reeds in 1998 volgens ISO 9002 en onlangs volgens ISO 9001:2000 en GMP gecertificeerd.

Contactpersoon:
de heer F. (Fred) Vlasblom

Contactgegevens:
Elbe Rijn Lloyd BV
Boelewerf 52
2987 VE Ridderkerk

Tel.: +31 (0)180 442 255

www.elberijnlloyd.nl

RONDO leden

Bekijk ook eens onze andere leden