van nes + plaisier personeelsdiensten

méér dan vacatures

van nes + plaisier personeelsdiensten is het bedrijf van Nanne van Nes en Walter Plaisier, twee ervaren professionals met een jarenlange praktijkervaring als intermediair. In hun visie draait het bij succesvolle (vanuit uw perspectief als werkgever of werknemer) personeelsbemiddeling om de persoonlijke relatie. Een relatie die blijvend is en niet gekenmerkt wordt door personeelswisselingen bij de intermediair.

Nanne en Walter kunnen u geen betere oplossing bieden dan wanneer ze u kennen. Persoonlijk en langer dan vandaag. Daarom is van nes + plaisier altijd gefocust op een duurzame relatie met u. De slogan verwoordt waar het om gaat. U mag het zien als een belofte.

De juiste m/v op de juiste plaats te krijgen is één van uw uitdagingen als werkgever. Een veelzijdige uitdaging. Wie zoekt u precies? Wat is de beste juridische constructie? Wat is het functieprofiel? Welke competenties mag u verlangen? van nes + plaisier ondersteunt u op dit gebied. Persoonlijk. We gaan graag een duurzame relatie met u aan. Een relatie waarin we elkaar goed kennen en vooral begrijpen. Dat kunnen we beloven: we zijn een zelfstandige organisatie. Gedreven intermediairs die niet in vacatures denken, maar in oplossingen. Professionals die meedenken en liever nog vooruitdenken. We zijn benieuwd naar uw uitdagingen en actuele vacatures.

  • uitzendkrachten
  • detachering
  • werving & selectie
  • payrolling
  • vacature aanmelden

Contactpersoon:
N(anne) van Nes
(compagnon W(alter) Plaisier)

Havenkade 19
2984 AA Ridderkerk
T. 0180 82 02 29

www.vannesenplaisier.nl

RONDO leden

Bekijk ook eens onze andere leden