Itum Solutions B.V.

Itum, Vooruitgang door IT

Itum is al meer dan 15 jaar actief als ICT-dienstverlener, hanteert een hands-on aanpak en is recht voor z’n raap. ICT was, is en wordt steeds complexer maar wij hebben de juiste kennis en ervaring om u te ondersteunen in het nemen van de juiste beslissingen.

Itum stelt zich op als aanspreekpunt voor al het ICT gerelateerde binnen uw organisatie en heeft daarmee alles onder één dak. Ook als u specifieke diensten bij andere aanbieders afneemt zoals bedrijfsspecifieke applicaties kan Itum fungeren als eerste aanspreekpunt. Wij werken dan ook oplossingsgericht en onze medewerkers zijn betrokken, veelal kent de Servicedesk na enige tijd de eindgebruiker die belt.

De dienstverlening focust zich op vier gebieden te weten:

Continuïteit
Wij zorgen ervoor dat uw processen blijven doorlopen en niet stil komen te staan. Wij leveren goede nachtrust.

Veiligheid
Een integraal onderdeel is het bescherming van uw organisatie, de informatie van en over uw klanten, medewerkers, leveranciers en uiteraard de bedrijfskritische informatie.

Ondersteuning
Een skilled-servicedesk waarbij u niet eerst in de wacht beland of op een website een ticket dient aan te maken maar waarbij u direct uw probleem kan melden bij de medewerker die bekend is met uw organisatie en er gelijk mee aan de slag gaat.

Advies
U wordt ondersteund door inzichtelijk te maken welke ICT-keuzes u kunt maken en wat de gevolgen hiervan kunnen zijn voor uw organisatie op de korte, middellange en lange termijn.

Contactpersoon:
Lucien Westbroek
+31 (0) 88 54 000 00

Valkenierstraat 41
2984 AZ Ridderkerk
Nederland
https://www.itum.nl/

RONDO leden

Bekijk ook eens onze andere leden