RONDO in Madrid

Ruim 80 reizigers van de RONDO waren onlangs in Madrid voor de lustrumreis. Voor onze club was deze reis, die al enkele malen vanwege COVID was uitgesteld, een mooie gelegenheid om elkaar weer te ontmoeten in Spaanse sferen.

Het werd een aangenaam verblijf waar de inwendige mens prima verzorgd werd. Bij aankomst in Madrid werd er per bus gekoerst naar een fijne tapas bar.
Na deze lunch was er ruimte voor mooie actie in de vorm van fietstours met hyperactieve Spaanse gidsen. Ook de dag erna was er weer volop actie; het keuzeprogramma bood voor iedereen wat leuks. Er werd driftig gekookt tijdens een kookworkshop; een balletje geslagen tijdens een golfclinic of men deed de rooftop tour langs mooie bars, om Madrid van bovenaf te kunnen bewonderen. Als kers op de taart werd die avond gedineerd in het prachtige Casino de Madrid. De nacht werd door iedereen daarna vrij ingevuld door zang, dans of heerlijk ontspannen in de rooftop bar van het Ambassador hotel. Op de dag van vertrek leken ontbijt en lunch elkaar prima aan te vullen om daarna na een wandeling stad; voldaan en vooral gevuld naar de luchthaven te vertrekken.

We kijken terug op een mooie reis met een ontzettend mooie groep met schitterende, grappige en fijne Ridderkerkers. Voor herhaling vatbaar! Vamos!!