Medir International bv

MEDIR international bv, your partner in 3D scanning, 3D measuring & laser alignment

Fixturlaser, Rentallaser en 3DWorks werken per 1 januari 2017 onder één naam: Medir International BV. ‘Medir’ is het Spaanse woord voor ‘meten’, en dat is exact waar wij dag in dag uit mee bezig zijn: betrouwbaar en nauwkeurig meten!

Medir International BV is een begrip als toeleverancier voor de industrie, marine en offshore. Medir International BV biedt apparatuur en benodigdheden voor as-uitlijnen, geometrische metingen, kalibreren, trilling meten, 3D metingen en 3D (EX) scans, zowel te huur als te koop waarbij lease ook tot de mogelijkheden behoort. Medir International BV beschikt over een team van ervaren service engineers die wereldwijd 24/7 inzetbaar zijn voor het uitvoeren van nauwkeurige metingen. Na het controleren van een uitlijning, is het mogelijk dat de machine moet worden gesteld. Medir International BV verkoopt koevoeten en hydraulisch gereedschap voor het liften van de machine. Vervolgens kunt u met de Intershim vulplaten, meetpads of met Vibracons de machine stellen.

U kunt bij ons terecht voor advies en de aanschaf en huur van apparatuur, maar wij komen ook graag bij u op locatie om de meting voor u te verrichten.
Ervaar onze flexibiliteit en (snelle) service en neem vandaag nog contact op.

Contactpersoon:
John de Jong
Managing Director

Tinstraat 85 – 87
2984 AN Ridderkerk

t 0180 46 44 82
info@medir.eu
www.medir.eu

RONDO leden

Bekijk ook eens onze andere leden