M. Broekmans Installatie BV

Installatiebedrijf Broekmans heeft reeds meer dan 6000 installaties aangelegd.

U als afnemer van onze installatie kan niet alleen terecht voor het installeren van nieuwe installaties, maar ook voor storingen aan uw installatie. Onderhouds werkzaamheden behoren eveneens tot onze activiteiten.

Niet alleen in onze dienstverlening staan we in voor kwaliteit, maar ook onze producten zijn afkomstig uit zeer gerenommeerde fabrieken. Het allerbeste materiaal voor een redelijke prijs, zorgen voor een installatie waar u vele jaren plezier aan zult beleven. Onze medewerkers installeren deze producten correct en deskundig voor u.

Installaties zijn de afgelopen jaren steeds complexer geworden. Door geavanceerde elektronica zijn er energie zuinige apparaten op de markt gekomen. Deze ontwikkeling vraagt de nodige aandacht voor de cv installatie die wij als vakmensen u graag willen geven. Het assortiment wat wij u kunnen bieden is enorm uitgebreid. Wij zijn ervan overtuigd dat er zeker door u een keuze gemaakt kan worden. In allerlei prijsklassen, uitvoeringen, kleuren en merken presenteren wij aan u de kwalitatief hoogstaande producten, met goede garantie voorzieningen.

Onze showroom
Naast nieuwbouw staan de laatste jaren voornamelijk in het teken van de vervangingsmarkt, renovatie, energiebesparing, comfortverhoging, design en nieuwe technologische ontwikkelingen. Al vanaf de opkomst van centrale verwarming heeft Broekmans installatie een goed assortiment verwarmingselementen gehad.

Contactpersoon:
Dhr. M. Broekmans

Zinkstraat 15
2984 AL Ridderkerk

Tel. (0180) 423 722

www.broekmans-cv.nl

RONDO leden

Bekijk ook eens onze andere leden