Donderdag 11 april: Sint Joris en de Zaak

Op donderdag 11 april organiseert de Gemeente Ridderkerk voor de vierde editie Sint Joris en de Zaak!

Dit jaar laten we ons meenemen in de Wereld vol Wonderen, beter bekend als de Efteling. Inspiratiemanager Frans Goenee weet als geen ander hoe je inspireert op het gebied van storytelling. Ook zal hij Anton Pieck’s geheim achter de kromme wegen in het sprookjesbos met ons delen.

16.00 uur: Inloop.
16.45 uur: Opening door wethouder Henk van Os.
17.00 uur: Inspiratie voor het ondernemerschap door Efteling inspiratiemanager Frans Goenee.
17.45 uur: De ambiance is sfeervol, het ontvangst feestelijk, de inspiratie betoverend, het walking diner is overheerlijk en de muziek verzorgd door coverband Drie maakt dit feestje compleet.
20.00 uur: Afsluiting van de avond.

Datum, tijd en locatie
Donderdag 11 april
Van 16.00 tot 20.00 uur
Hotel Van der Valk Ridderkerk, Krommeweg 1

Enthousiast geworden naar de verhalen van vorig jaar?
Kom dan naar het evenement op donderdag 11 april. Via onderstaande link kunt u zich aanmelden.
Aanmelden Sint Joris en de Zaak