De Wevershoeve

De Wevershoeve, een kapitale boerderij uit 1770, is getransformeerd tot een horecabedrijf met vele facetten. Het restaurant en partycentrum van De Wevershoeve biedt een ruime keuze uit diverse mogelijkheden. Van een zakenlunch tot à la carte dineren. Van een verfrissing op het terras tot een uitgebreide party. De Wevershoeve regelt alles tot in de puntjes, zodat u alleen maar hoeft te genieten.

De koks zijn culinaire meesters, die prachtige gerechten voor u bereiden. Of u nu kiest à la carte of voor één van onze buffetten, de uitgebreide menu- en wijnkaart laten u volop keuze. Uiteraard kunt u rekenen op een betrouwbaar advies bij het maken van uw keuze.

Of u met een klein of heel groot gezelschap komt, De Wevershoeve zorgt ervoor. Wat telt is dat u een bezoek beleeft die u niet meer vergeet. De partyzalen bieden de juiste ambiance en mogelijkheden om uw bruiloft, jubileumfeest of personeelsfeest een succes te laten zijn. En de multifunctionele zalen, vergaderkamers zorgen een passende oplossing voor zakelijke bijeenkomsten.

Het terras is een prachtige uitbreiding van de partyzaal en tevens een ideale plaats om bij mooi weer te lunchen of te dineren.

Even tot rust komen met een kopje koffie of thee? Of genieten van een heerlijke ijscoupe? Het kan allemaal.

Het heerlijke buitengevoel en de gastvrijheid zorgen er voor dat u zich helemaal thuis voelt.

Contactpersoon:
De heer J.A. (Sjaak) Schrijver

Noldijk 41a
2988 CD RIDDERKERK

0180 621 220

E-mail: info@wevershoeve.nl
www.wevershoeve.nl

RONDO leden

Bekijk ook eens onze andere leden