De Kreek Transport

Sinds 1932 houdt De Kreek Transport zich bezig met het vervoer over de weg.

In de beginjaren letterlijk met paard en wagen, maar tegenwoordig met de modernste transportmiddelen die er bestaan. Uitgerust met meer dan 15 vrachtauto’s staat De Kreek Transport klaar voor vrijwel elk transport. Van spoedklus tot complexe vervoersopdracht.
De Kreek Transport staat voor Kwaliteit en Service. Kwaliteit vanwege het moderne en goed onderhouden materiaal en Service dank zij goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers die op kantoor en onderweg meedenken met de klanten.

Flexibiliteit is onze kracht. De Kreek Transport is 24 uur en 7 dagen per week beschikbaar. Dag en nacht staan wij klaar om direct uw transportopdracht veilig en bedachtzaam uit te voeren.
De Kreek Transport onderscheidt zich door de jarenlange expertise in de branche. Hierdoor weet De Kreek wat de klanten wensen. Veelzijdigheid in ons wagenpark is belangrijk voor u. Het garandeert een passende oplossing voor elk vervoersprobleem. Zo beschikken wij over bestelauto’s, bakwagens, kraanwagens en trailers en worden deze ingezet om zo efficiënt mogelijk en naar volle tevredenheid uw transport te verzorgen. Van het begin tot verder dan het eind.

Contactpersoon:
S(tefan) de Kreek

Scheepmakerstraat 23
2984 BE Ridderkerk
Tel. 0180 412 204

E-mail: info@dekreektransport.nl
Website: www.dekreektransport.nl

RONDO leden

Bekijk ook eens onze andere leden