Mededeling van het bestuur

Het komt steeds vaker voor dat RONDO leden zich aanmelden voor een evenement en dan toch niet komen opdagen. RONDO moet in dit geval toch betalen voor deze aanmeldingen bij de locaties, wat natuurlijk te begrijpen is aangezien men van te voren moet inkopen. Ondanks dat al onze activiteiten (bijna altijd) gratis zijn voor onze leden, gaan wij vanaf het eerstvolgende evenement een no-show-vergoeding berekenen.

Dus als je je hebt opgeven en niet minimaal 8 dagen van te voren hebt afgemeld, zullen de gemaakte kosten voortaan in rekening worden gebracht. Wij vinden dit niet meer dan normaal. Het is zonde van het geld (geld van de leden) en ook in het kader van duurzaamheid willen wij niet meedoen aan deze verspilling. Hou dit dus voortaan in gedachten bij het aanmelden van een RONDO evenement of….nog beter: probeer er voortaan gewoon bij te zijn, dan is iedereen happy!
 

Vanwege de nieuwe ontwikkelingen rond het Corona virus, heeft het bestuur van RONDO besloten dat het bedrijfsbezoek aan Van Gelder Groente & Fruit van 14 mei wordt uitgesteld en zal worden verplaatst naar een nieuwe datum later in het jaar.

Op donderdag 24 t/m zaterdag 26 september gaat de RONDO Lustrumreis naar Spanje, op de komende Algemene Ledenvergadering maken wij de exacte bestemming bekend.
Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, je hebt nog t/m 10 april a.s. de tijd om je aan te melden!